Siema all... Pod koniec sezonu chce zorganizowac prywatny Turniej, w ktorym zagraliby sami polacy. Nie chce jakichs przychodnych graczy z innego kraju Fajnie by bylo gdyby zglosiloby sie mase chetnych...wtedy pola nagrod bedzie wieksza. Jezeli ktos ma ochote zagrac dla zabawy i wygrac troche kasy lub nawet OT dolcow to sie zglaszac tutaj! Mile widziane beda tez propozycje ile by wpisowego zrobic, czy nagroda mialaby byc w normalnej kasie czy tez w OT dolcach. Ile setow byscie chcieli miec i na jakiej nawierzchni. Czekam na propozycje do 16 sierpnia i mam nadzieje ze bedzie mase ochotnikow
nie każdy tyle ma ot dolarów proponuje po 50 tys nawierzchnia-kort twardy nagrody-w ot dolarach ilość setów-3 zgłaszam sie
Ja mysle,ze jak polski turniej to mimo wszystko mączka (najpopularniejsza nawierzchnia w PL) a jak dla mnie ot dolary 25-50,000 a normalne 1-2mln jak wyzej
Turniej jest zorganizowany. Nazywa sie Puchar Mistrzow i bedzie rozegrany w ostatnim tygodniu tego sezonu!..na 16 osob...kto pierwszy ten lepszy! Wpisowe 1 milion! Haslo: dupsko