Korisnički turniri

Discussion in 'Srpski' started by Marjan Djordjevic, May 6, 2012.

1. 137318

Marjan Djordjevic Classic Tour Moderator Staff Member

Potpuno novi korisnički turniri su sada dostupni! Možete kreirati sopstvene turnire i dodati ih u kalendaru!

Kreiranje turnira
    U odeljku prijateljski mečevi sada ćete naći dugme "kreiranje sopstvenog turnira".
    Klikom na to dugme ući ćete u novu sekciju u kojoj možete da kreirate svoje turnire
    Kliknite na "Napravi novi turnir" i bićete u mogućnosti da kreirate novi turnir.
    Kada završite, on će se pojaviti u vašem pregledu turnira. Posle toga ste u mogućnosti da ga dodate u Onlinetennis kalendaru.
    Ako ste izabrali bilo koju OT dolar opciju , oni će biti plaćeni. Vaš turnir može da se igra samo jednom u toku sezone,
    ali možete da napravite više od jednog turnira u isto vreme ako želite.

Učešće na turnirima
    Svi korisnički turniri će se pojaviti u kalendaru, ispod postojećih turnira.
    Možete učestvovati na jednom turniru nedeljno, samostalno u vašeg singlu i dublu.
    Korisnički turniri ne utiču na Vaš trening i veštine, isto kao i prijateljski mečevi.
    Prikupljeni poeni se ne računaju za standardnu rang listu, ali se računaju na posebnoj rang listi - Korisnički turniri.
    Nosioci na korisničkim turnirima se postavljaju na osnovu te rang liste, a ne sa standardne. Učešće na Korisničkim turnirima je besplatno.

Ukoliko imate pitanja postavite ih ovde i ja ću ažurirati ovaj post.
  2. 197488

Santiago Giraldo Classic Tour New Member

Da li neko moze da mi kaze mogu li sta da uradim kako bih postao moderator.Da li iko zna zasto je sakriven token za prevodjenje odgovorite mi please

Share This Page