To nie jest ważne... Zależy na jakiej nawierzchni chcesz grać. Na kort twardy najważniejsze skile (nie piszę backhand i forehand bo to chyba...
Jaka nagroda? Powrót do kraju? Za porażkę proponuję zesłanie w głąb Rosjii
Wzajemnie Jacku!
już nieaktualne :D
może kiedyś, wietku, teraz nie bo jestem za słaby :D
Jak będzie nie wiadomo, ale wiem, że nie trzeba będzie go wykorzystać od razu tylko przemyśleć, bo potem będzie płacz :D
Był sobie człowiek, który posiadał swoją własną fabrykę mięsną. Jednak, że był już w podeszłym wieku postanowił przekazać interes swojemu jedynemu...
Wietku, za darmo nie da resetu drzewka... a jak wprowadzi jakieś istotne zmiany to owszem. PS. po co ci reset? przecież dobrze zrobiłeś krzaka
ale to dopiero chyba jak wejdą zmiany do drzewka :D
skąd ;)
ja grałem kiedyś w VM-MANAGER. Menadżer siatkówki, dobry polecam.
:):):):)o_O JUŻ NIC NIE PISZĘ 8)
Jak masz OT Dolce to już;)
:D:D:D Dlaczego blondynka ma na suficie w sypialni wypisane - "Aaach"? - Na wypadek gdyby zapomniała tekstu.
Samolot pasażerski spada na ziemie. Do kolizji zostało parę minut. Kobieta wstaje z fotela i mówi: - Jeśli mam umrzeć, to chcę się wtedy czuć...
Jedna koleżanka żali się drugiej: - Mój Kazik jest ostatnio jakiś oziębły w sprawach seksu. - Podmień mu w czasie kąpieli szampon na taki dla psów -...
Wieciu... co wy robicie z tym mateuszem?:cool:
Wietku, to po co wchodzisz w te posty... sam teraz spamujesz
Mateusz kurde... ileś ty tego na dodawał... pewnie zaraz referendum zrobisz. Jesteś za usunięciem postów a sam robisz największy syf. To już chyba 5...
Wieciu albo mi się wydaje albo ty piszesz sam ze sobą :):D
Separate names with a comma.