Nova sezona

Discussion in 'Srpski' started by Marjan Djordjevic, Feb 23, 2012.

  1. 137318

    Marjan Djordjevic Classic Tour Moderator Staff Member

    Messages:
    25
    Likes Received:
    1
    Nove sezone na "Classic" Turu i "Speed" Turu uskoro počinju. Kalendar je sada dostupan tako da se možete prijavljivati na turnirima.
    Sada ćemo imamo dva dodatka koja će se pojaviti sa prvim danom nove sezone.

    Prvo, formula koja izračunava količinu novca koju Vam sponzor daje, potpuno je nova. Ovim se izbegavaju čudne sponzorske ponude koje su se dešavale u prošlosti. Prosečan iznos će biti malo veći nego ranije (takođe nećete dobijati previsoke ponude kao do sada), ali nećete moći više da pregovarate posle potpisivanja ugovora sa sponzorom. Formula sada uključuje sledeće faktore: trenutni rang (40%), najviši rang (20%), broj sezona u igri (20%), pobede na turnirima (30% - zavisno od kategorije turnira, naravno pobeda na GS je mnogo efikasnija nego recimo na početničkim turnirima). Ponude će i dalje pomalo varirati i naravno sa menadžerom ćete imate mogućnost da povisite tu ponudu.

    Drugi dodatak je sistem dostignuća. Moći ćete da pronađete novu opciju u svakom profilu koja je označena sa "Dostignuća". Tamo ćete pronaći više od 60 dostignuća u 8 kategorija - finansije, mečevi, komunikacija... Neka od njih mogu se lako zaraditi, a neka veoma teško i samo nekoliko korisnika će ih dobiti tokom cele svoje karijere.
    Andrej Skrobonja likes this.
  2. 193499

    Marko Kecina Classic Tour New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    postoji li jos neki nacin da se kupe ot dolari i supporter nalog
  3. 137318

    Marjan Djordjevic Classic Tour Moderator Staff Member

    Messages:
    25
    Likes Received:
    1
    Marko, imas vise nacina za kupovinu OT Dolara. Svi nacini placanja su ti dati u opcijama prilikom kupovine, tako da drugi nacin ne postoji. Obrati se nekom od GM za ovo.
  4. 277045

    Andrej Skrobonja Classic Tour New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Kako da stavim svoje ime na ovom forumu?

Share This Page